Smaka på Ystad

Adress: Ystad Visa karta

Adress: Ystad

Lär känna Ystads GODA sidor. Vi joggar mellan kaféer, bagerier och delikatessbutiker samtidigt som vi upplever stadens höjdpunkter. Smakprover längs vägen!

Att se och uppleva en stad genom sightrunning, är en relativt ny företeelse som håller på att utvecklas till en trend inom turismen. Sightrunning är precis vad det låter som – en kombination av löpning och sightseeing där du håller dig i form på samma gång som du lär känna staden och dess höjdpunkter. Sevärdheterna upptäcks under en lättare joggingtur vilket innebär att alla med normal grundkondition kan hänga med i tempot.

Run Your Life brinner för att sprida information om stadens kultur, historia och sevärdheter. I turen Smaka på Ystad lär du känna Ystad med hjälp av benen – och smaklökarna! I lugnt tempo joggar vi tillsammans mellan delikatessbutiker, bagerier och kaféer samt andra ställen med gastronomisk inriktning, samtidigt som vi lär känna stadens höjdpunkter. Vi tar oss genom Ystads välbevarade och vackra stadskärna och får även längs vägen smaka på kulinariska läckerheter ur stadens eget ”skafferi”. Spring, smaka och njut – av Ystad!

Smaka på Ystad är en familjevänlig aktivitet. Alla barn får ett kul uppdrag att lösa under turen och barn upp till 10 år följer med kostnadsfritt. Enda kravet är att de ska kunna jogga i makligt tempo.
Ange i meddelanderutan om ni har barn upp till 10 år med er.

Samling kl 9.45 utanför Ystads Turistbyrå på St Knuts Torg vid järnvägsstationen i Ystad, där turen startar och slutar. Från Stortorget i Ystad är det cirka 5 minuters promenad till samlingsplatsen.
Tidsåtgång: Cirka 120-150 minuter.

Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in aktiviteten vid mindre än 3 deltagare samt i händelse av dåligt väder. Full återbetalning vid inställd tur.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 72269 61 10