SUP Österlen

Adress: 27231 Simrishamn

Adress: 27231 Simrishamn

SUP - Stand Up Paddle boarding är den snabbast växande vattensporten i världen. Boka in dig på ett 4-timmarsäventyr eller en kurs.
På våra 4 timmars-äventyr, får vi se och uppleva Österlens vackra kuststräcka. Vi utgår från lämplig plats och väljer sträcka utifrån den. Deltagarnas önskemål tas absolut i beaktning, om sådana finns. Det blir mat och naturligtvis hygge när det passar längs sträckan. Äventyret är en dag att minnas!

Anledningen till att stand up paddle boarding blivit så oerhört populär är att den vänder sig till människor i alla åldrar, och kan utövas både i vågor och stilla vatten.

Med milslånga stränder, spännande natur, lugna vatten och utmanande vågor är Österlen det ultimata stället att lära sig sporten. Stand up paddle boarding är en utmärkt träningsform, eftersom det instabila underlaget gör att hela kroppen måste vara med och kompensera.

Man tränar koordination, rörlighet och balans och får samtidigt en härlig naturupplevelse, både när man har fri sikt runtomkring sig och i vattnet där man kommer högre upp.

Visa mer

Om denna aktivitet