Workshop på Ecotopia: Rawfoodköket

Område: Kivik & Brösarp med omnejd
Kategori: Evenemang, Mat
Datum: Lördag 30 jun 2018

Asiatiskt sommarkök – Mat & dessert. Vi lagar en riktig gourmetmiddag som vi sedan avnjuter tillsammans. Du får smarta tips med dig hem om hur man lyckas i rawfoodköket. Föranmälan!

Här lär du dig grunderna och får uppleva hur man tillagar spännande rawfood utifrån kreativa och asiatiska recept. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen. Rawfood dessert är ett nytt sätt att uppleva ”sött” på. Läckert, sunt och samtidigt enkelt för lata sommardagar!

Kursledaren är diplomerad ”Raw Food Chef”. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattad rawfoodkock som anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Jun
Lördag 30 jun 2018 11:00 - 15:00 Ecotopia Österlen, Bondrum

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)703-33 08 14
Arrangör
Ecotopia

Länkar

Villkor

Prisinformation
690 SEK inkl. gemensam lunch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 30 jun 2018 11:00 - 15:00 @ Ecotopia Österlen, Bondrum
OK

Karta


Kundservice

Önskar du hjälp och personlig service, kontakta gärna oss vardagar 9-17

Simrishamns turistbyrå
0414-81 98 00

Ystads turistbyrå
0411-57 76 81