Fest och fasta i det medeltida Skandinavien

Område: Ystad med omnejd
Arena/Plats: Klostret i Ystad
Kategori: Evenemang, Litteratur & föredrag
Datum: Onsdag 29 apr 2020

Från salt sill och kål till hjortstek i kostbara såser. Det medeltida köket var mycket mer än bara en fråga om överlevnad eller frosseri, maten var central i det medeltida Skandinaviens ekonomi, kultur och religion. Under föredraget berättas om vad man åt, hur maten tillagades och vilken roll den spelade både i det medeltida samhället, men också i kyrkan. Föredrag av kulinarisk arkeolog Daniel Serra.

Förbokning till Klostrets reception 0411-57 72 86.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Apr
Onsdag 29 apr 2020 19:00 - 20:00 Klostret i Ystad

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)411-577286
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)411-577286
Kontaktperson
Annika Jönsson
E-post
klostret@ystad.se
Arrangör
Klostret i Ystad

Länkar

Villkor

Prisinformation
80 SEK

I närheten av


Kundservice

Önskar du hjälp och personlig service, kontakta gärna oss vardagar 9-17

Simrishamns turistbyrå
0414-81 98 00

Ystads turistbyrå
0411-57 76 81


Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4784.cbischannel-227.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails