Österhillgården

Adress: Svinaberga, 277 35 Kivik  visa karta
Område: Kivik & Brösarp med omnejd (Skogsmiljö, Lantligt)

Lägenheter/privatrum | Boende med design och hög standard. Beläget nära Stenshuvuds Nationalpark med stora grönytor i anslutning till stugorna. SPA finns att hyra.

Ateljén:
Bostaden är inredd med köksavdelning, allrum,sovloft och helkaklat WC/duschrum. Rymmer 4-5 bäddar, allt nytt och fräscht. På altanen med utemöbler och grill ser man solen gå upp över Östersjön. All utrustning för självhushållning. I allrummet finns platt-TV med Boxerkanaler och DVD-spelare.
Fri Wi-Fi

Från april 2016 kan vi erbjuda mini-spa med vedeldad badtunna, bastu och IR-bastu. Anläggningen som är enskilt belägen kan hyras mot en extra kostnad per dygn.

Näktergalslunden:
Stugan är ca 70 kvm och har två sovrum, sex bäddar, samt allrum med köksavdelning. Köket har all utrustning för självhushåll. WC/duschrum är helkaklat. I allrummet finns Platt-TV med Boxer-kanaler samt DVD/Blue-Rayspelare. På trädäcket mot söder och väster finns utemöbler och grill. Sommarkvällar och i gryningen ger näktergalen sina konserter i den lummiga grönskan som omger stugan.

Fri Wi-Fi

Från april 2016 kan vi erbjuda mini-spa med vedeldad badtunna, bastu och IR-bastu. Anläggningen som är enskilt belägen kan hyras mot en extra avgift per dygn

Recensioner

Faciliteter och service

  • Kapacitet
    Antal bäddar: 11
  • Faciliteter
    Internet Trådlöst internet TV

Kontaktinformation

I närheten av


Kundservice

Önskar du hjälp och personlig service, kontakta gärna oss vardagar 9-17

Simrishamns turistbyrå
0414-81 98 00

Ystads turistbyrå
0411-57 76 81


Kundservice

Önskar du hjälp och personlig service, kontakta gärna oss vardagar 9-17

Simrishamns turistbyrå
0414-81 98 00

Ystads turistbyrå
0411-57 76 81